Bouwbinder BV is dé adviseur en FSC en PEFC groepsmanager voor de bouw en haar toeleveranciers in Nederland. Wanneer ik mijn klanten bezoek dan spreken wij vaak over de beschikbaarheid van hout en plaat en met name in combinatie met de keurmerken. Met andere woorden, wie heeft wat liggen met welke keurmerken erop?

Ik heb het internet afgezocht en nergens een overzicht gevonden waarin houthandelend Nederland een actueel overzicht toont van voorraadmateriaal en keurmerk. Hierom plaats ik dit nieuwsbericht eigenlijk als een verzoek aan houthandelend Nederland. Stuur mij een overzicht van FSC en PEFC gecertificeerde voorraadartikelen. Ik zal dan een overzicht maken van de leveranciers en hun producten en deze stuur ik sowieso naar de meer dan 300 gecertificeerde bouwrelaties van Bouwbinder BV en ik stel het overzicht op mijn website beschikbaar voor een ieder die het hebben wil. Deze dienst is gratis, ook al heeft u nooit contact met mij gehad, ik doe dat als service aan de Bouwbinder relaties, en de houthandel kan van deze gratis promotie profiteren.

Of u nu een landelijke houthandelaar bent of een lokale speler, u wordt desgewenst toegevoegd aan het overzicht. Gelieve uw overzicht wel goed leesbaar te maken en voor zover u merknamen gebruikt ook gaarne even aangeven watvoor product het is als het niet uit de merknaam blijkt. Zoals bijvoorbeeld Pellos Floor = Vuren Underlayment plaat. En vergeet niet bij ieder product te noemen of het FSC of PEFC gecertificeerd is.

Vanzelfsprekend moet u zelf wel een beschikken over het certificaat van het keurmerk dat u aangeeft op uw product, want als u zelf niet gecertificeerd bent dan kunt u de relaties van Bouwbinder B.V. sowieso niet bedienen op hun duurzame FSC en PEFC projecten.

Stuur uw overzicht naar info@bouwbinder.nl t.a.v. Wim Arnoldus. Namens de klanten van Bouwbinder B.V. alvast bedankt voor de moeite!

 

Shares
Share This