OrganisatieAdvies

OrganisatieAdvies

OrganisatieAdvies helpt u de continuïteit van uw onderneming te borgen.

De wereld om ons heen is in de voorbije tien jaar veel meer veranderd dan in de 30 jaar daarvoor. Dit door een financiële crisis, een economische crisis, door de grote digitalisering van de wereld en politiek maatschappelijke veranderingen die elkaar snel opvolgen.

Iedere ondernemer heeft het bovenstaande ondervonden en is aangesproken op zijn creativiteit om zijn onderneming langs alle elkaar snel opvolgende veranderingen te loodsen en te zorgen dat de continuïteit van zijn of haar onderneming geborgd is. Niet iedere ondernemer is hierin voor 100% geslaagd en in een aantrekkende economie merken deze ondernemers dat hun herstel of groei achterblijft met de economische groeicijfers.

Belangrijk voor iedere onderneming is dat een duidelijke koers of strategie is uitgezet voor de (nabije) toekomst. Net zo belangrijk is het dat deze strategie geregeld wordt getoetst aan de veranderende omgeving, zodat deze bijgesteld kan worden om op de economisch juiste snelweg te blijven. Veel ondernemers leiden een éénzaam bestaan als het gaat om het vormen van visie- en strategie.

Bouwbinder OrganisatieAdvies biedt dienstverlening op het gebied van strategie-ontwikkeling aan bouwgerelateerde ondernemingen. Met deze adviesdiensten krijgt u als ondernemer een frisse en tegelijk ervaren kijk op de markt en uw onderneming. Meer hierover weten? Leg contact met Wim Arnoldus.

Contactgegevens:

Bouwbinder B.V.
Egge 28
3171DE Poortugaal

Telefoon: 06-30452145
info@bouwbinder.nl

Bouwbinder Tweets

Shares
Share This