Wat onze klanten zeggen:

Wat onze klanten zeggen:

Bouwbinder B.V. heeft voor vele (bouw)bedrijven de FSC® (C117418) en/of PEFC certificering verzorgd. Onderstaand vindt u een selectie van klanten die hier laten weten hoe zij de samenwerking met ons hebben ervaren:

Bouwbinder referenties: Struyk Verwo Infra

“Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Bouwbinder BV het behalen van het FSC® certificaat. De doelgerichte en pragmatische aanpak heeft er voor gezorgd dat de procedures één op één in ons handboek bedrijfsvoering zijn opgenomen en het certificaat snel werd behaald.”
Paul van Wijnen, Milieucoördinator, Struyk Verwo Infra

Bouwbinder: referentie Stout BV

“Wim Arnoldus heeft ons uitstekend bijgestaan tijdens het certificeringstraject voor FSC®/PEFC. Zonder zijn kennis en bijdrage hadden we dit niet in zo’n korte tijd kunnen realiseren. Heel prettig met hem samengewerkt.”
Willeke Wilholt, KAM-coördinator Stout B.V.

Bouwbinder: referentie PK Trappen

“Bouwbinder heeft ons geholpen met het behalen van het FSC certificaat. Zij hebben de procedures geschreven en trainingen gegeven. De procedures waren snel geschreven, en de trainingen waren erg helder. Wij hebben dankzij Bouwbinder dan ook in één keer het FSC certificaat behaald.”
Hugo Ruiter, PK-Trappen

Bouwbinder referenties: Bume

“Wij hebben bouwbinder gebruikt voor toepassen van de FSC® certificering, en dat verliep prima! Direct, snel en vlotjes, werkt Wim Arnoldus. Erg prettig mee te werken als je houdt van een no nonsense aanpak!”
Frans Budel, Directeur Bumé BV

Bouwbinder: referentie Jongerling

“Dankzij Wim Arnoldus van Bouwbinder is Jongerling Wanden & Plafonds nu ook gecertificeerd om FSC® producten te mogen leveren. In eerste instantie was ik terughoudend omdat de procedure ingewikkeld leek. Echter na een dag serieus aan het werk met Wim, die me alles geduldig heeft uitgelegd, was het geregeld, en zijn nu de eerste werken FSC® binnen. Wim, bedankt!”
P Jongerling, Jongerling Wanden / Plafonds B.V.

Bouwbinder: referentie Gebe bouw

“Wij zijn als Gebebouw erg blij dat wij gebruik mogen maken van de kennis van Bouwbinder B.V. De kennis van bouwbinder rondom de FSC® en PEFC is natuurlijk enorm.
Het is voor ons bijna niet te doen om alle regeltjes rondom FSC® en PEFC te blijven volgen. Doordat jullie ons op de hoogte blijven houden van alle wijzigingen weten wij zeker dat wij ook volgens de goede methode te werk gaan. Dit is natuurlijk erg belangrijk om het certificaat te blijven behouden.”

Frans van der Heijden, Directeur Gebebouw

Bouwbinder referenties: Archangel

“Dankzij de goede voorbereiding van Bouwbinder zijn wij volledig FSC® en PEFC gecertificeerd. Bouwbinder heeft ons goed geholpen in de wirwar van regels en teksten omtrent FSC®/PEFC.”
Bas de Ruijter, Archangel Bouw Amsterdam

Bouwbinder: referentie Blanksma

“Wij hebben de diensten van Bouwbinder bij de FSC® en PEFC certificering als bijzonder pragmatisch en adequaat ervaren. Door de logische en no-nonsense begeleiding verliep de implementatie vloeiend en in een zeer kort tijdsbestek. Ook na de certificering heeft Bouwbinder bewezen van toegevoegde waarde te zijn door regelmatig te informeren over de wijzigingen van de normen en de gevolgen hiervan voor ons bedrijf.”
R.H.J. van Rooijen, Bedrijfsleider Blanksmagroep

Bouwbinder: referentie Keukenstudio Maassluis

“FSC®-certificering is vandaag de dag natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoe gaat dat? Hoe verkrijg je een dergelijk certificaat? Waar doe je de kennis op? Via een bijeenkomst van Uw Keukenspeciaalzaak kwamen wij in contact met Wim Arnoldus van Bouwbinder B.V., die ons snel, kundig en helder door dit proces heeft begeleid.”
Enno Grinn, Keukenstudio Maassluis B.V.

Schrijft u onze volgende referentie?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte, via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook bellen: 010-20 25 029

Shares
Share This